УСЛОВИЯ ЗА ПОДМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Потребителят има право да се откаже от един или повече от поръчаните продукти в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, ако е опакован - опаковката му е запазена, не е нарушавана целостта на евентуални пломби и гаранционни стикери, целящи да установят разкомплектоването или употребата на продукта. 

 При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му, и при ненарушен търговски вид на продукта и опаковката, ВУДУТЕК се ангажира той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да бъде възстановена депозираната за продукта сума. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на продукта, отремонтирането му се поема от сервиза ни, като всички транспортните и други разходи по получаване и връщане на продукта са за сметка на потребителя.

Ако има несъответствие на продукта с основните характеристики, посочени в сайта, ВУДУТЕК възстановява депозираната за продукта от Потребителя сума, включително и транспортните разходи начислени за придобиването му. Ако обаче връщането на продукта е по желание на Потребителя, без да се разминава с описанието си в сайта на фирмата, разходите по връщането ще са за негова сметка. 

ПРОМЯНА / ОТКАЗВАНЕ НА ИЗПРАТЕНА ПОРЪЧКА

Вие може да промените и/или откажете своята поръчка, след като се свържете с нас на някои от телефоните ни.